🤓 OKOS TÁRS 🤓 - Felhasználási FeltételekVissza

Felhasználási Feltételek

1. Felhasználói tartalom és felelősség

Az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsanak, vagy teljes egészében töröljenek bármilyen felhasználói tartalmat (ide értve a kérdéseket, válaszokat, kommenteket és a csatolt fájlokat is). Mivel az oldalon nincs regisztráció, a felhasználók csak kérdéseket adhatnak meg, és a tartalmat mesterséges intelligencia generálja. A felhasználók felelőssége az általuk megadott kérdések jogszerűségéért és a kérdésekben szereplő információk pontosságáért terjed ki.

2. Az AI által generált tartalom felhasználása

A felhasználók a kérdések megadásával és az AI által generált válaszok használatával korlátlan, ugyanakkor nem kizárólagos felhasználási jogot biztosítanak a szolgáltatónak. A szolgáltató jogosult harmadik félnek átadni ezt a felhasználási jogot. A felhasználók elismerik, hogy az AI által generált tartalom esetleges pontatlanságaiért vagy hibáiért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

3. Szellemi tulajdonjogok

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, logókat, grafikákat, és a weboldal kialakítását, a szolgáltató vagy harmadik fél szellemi tulajdonát képezi. A felhasználók kötelesek tiszteletben tartani a szellemi tulajdonjogokat, és nem használhatják fel a weboldalon található tartalmat kereskedelmi célra, illetve más weboldalakon vagy médiumokban történő megjelenítésre, anélkül, hogy előzetesen írásbeli engedélyt kérnének és kapnának a szolgáltatótól vagy a jogosult harmadik féltől.

4. Adatvédelem és biztonság

A szolgáltató elkötelezett az adatvédelem és a felhasználók személyes adatainak védelme iránt. Az oldal használata során keletkező adatokat a szolgáltató a vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeli és védi. A felhasználók felelőssége, hogy gondoskodjanak saját számítógépük és internetkapcsolatuk biztonságáról, valamint megfelelő vírusvédelmi és egyéb biztonsági intézkedésekről.

5. Korlátozott felelősség

A szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználók által a weboldalon közzétett kérdésekért, az AI által generált válaszokért, vagy az ebből eredő esetleges károkért vagy veszteségekért. A felhasználók elfogadják, hogy az oldal használata kizárólag saját felelősségükre történik, és a szolgáltatót semmilyen körülmények között nem terheli felelősség a felhasználók által elszenvedett közvetlen vagy közvetett károkért.

6. Módosítások és frissítések

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy időről időre módosítsa vagy frissítse a Felhasználási Feltételeket. A felhasználók felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizzék a Felhasználási Feltételeket, és az oldal további használatával elfogadják az esetleges módosításokat vagy frissítéseket.

7. Jogviták és joghatóság

A Felhasználási Feltételek értelmezésére és alkalmazására a szolgáltató országának törvényei az irányadók. A felhasználók és a szolgáltató között felmerülő jogviták rendezésére a szolgáltató országának bíróságai illetékesek.